X

To receive a copy of our project portfolio or to contact us about a project. Click here.

Glen Iris Residence

architecture matters p/l

Glen Iris Residence This design benefited from daring client who had a clear vision for living in what in several ways remains an unconventional new house and were determined to create a carefully tailored solution that met this ambition. A carefully zoned floor plan surrounds an internal courtyard that open up normally closed internal walls as well as providing an opportunity for outdoor privacy. Internal and external living areas offer both interconnectedness and isolation when required. The utility of the interior surfaces belies the comfort that the light and airy rooms provide whilst the building's robust external finishes are well served by the client's simple but masterful landscaping.